full screen background image

  info@taxi-rousseau.be


De Taxi dienst van de eiergemeente Kruishoutem.

In 2009 startte Oosterlinck Bram zijn opleiding tot volwaardig bestuurder van taxidiensten. U mag gerust zijn dat Taxi Rousseau een betrouwbare taxidienst is met betaalbare prijzen en duidelijke afspraken. Daarnaast staan wij open voor verandering binnenin de taxisector.

Diverse Taxi diensten

Ook 's nachts kan U beroep doen op onze dienstverlening , of U nu genoten heeft van een heerlijke maaltijd met familie of een avondje uit met vrienden. Onze dienstwagen brengt U veilig naar huis.
Wij hanteren een vaste prijs voor transfers van en naar een ziekenhuis uit onze werkregio. ( UZ Gent , AZ Deinze , OLV Waregem , AZ Groeninge Kortrijk , AZ Oudenaarde )
Sinds oktober 2014 bieden wij voor minder mobiele personen een taxi kaart aan twv € 80 , deze staat in voor 10 x allerhande verplaatsingen binnenin onze gemeente. En dit voor max. 2 personen op hetzelfde gedomicilieerde adres. Meer info is verkrijgbaar bij Bram en Barbara. ( 093 363 2230491 08 97 43 )

Luchthavenvervoer

De prijs hangt af van de locatie waar U zich bevindt. Maar geen zorgen , wij hanteren de juiste prijs voor een correcte dienstverlening. Bij ons géén omwegen van en naar de luchthaven. Ook zullen wij géén onnodige parkeerkosten aanrekenen of extra wachturen. Bij aankomst op de vertrekhal laden wij Uw bagage op de trolley, ziezo U bent klaar om te vertrekken, bestemming vakantie. Even dit nog ; bij aankomst verwachten wij U aan het meetingpoint.

Van treinstation naar B&B of hotel.

Waar wacht U nog op en boek Uw zorgeloos vervoer op info@taxi-rousseau.be . Wij pikken U op van onze staanplaats aan het station van Deinze en brengen U tot aan de stip van Uw gewenste bestemming.

Nederlands , Frans of Engels

Voor de ondernemer die gaat uiteten bij de restauranthouder, wij spreken de taal van Uw klanten. Wij geven graag wat informatie over Uw restaurantzaak, de geschiedenis van onze streek en bovenal onze Belgische manier van leven. Discretie blijft verzekerd, Zo worden overhoorde gesprekken NIET herhaald.

 

Taxi Rousseau
Bram Oosterlinck
Machelsestraat 2
9770 Kruishoutem